startproduktertjenesterom osnyhederkontakt

2012-09-19

Den efterspurgte Surgistool nu tilbage i Danmark

Med GATE Rehab Development som ny forhandler er Strykers efterspurgte kirurgstol Surgistool nu tilbage på det danske marked. Surgistool tilbyder dig som kirurg overlegen kontrol og stabilitet med bevaret fleksibilitet og bevægelighed. Det bedste af to verdener, som fører til et forbedret arbejdsmiljø og ikke mindst – øget tryghed for både læge og patient.

Efter at være blevet videreudviklet gør kirurgstolen Surgistool fra Stryker nu igen entré på det danske marked.
– Det føles utrolig rart og morsomt at kunne tilbyde Strykers Surgistool. Den adskiller sig på mange måder fra de eksisterende på markedet, men har frem for alt et meget smart grunddesign med sine tre ben. Desuden er den justerbar i flere retninger, fortæller Kalle Eriksson i GATE Rehab Development.

Drej stolen om dens akse
Surgistool fra Stryker er udviklet til frem for alt at imødekomme øjenlægers, neurologers og andre specialisters høje krav til stabilitet til finmotoriske procedurer på operationsstuen. Stolen har en trebenet base, som gør, at kirurgen får fuldstændig adgang med god plads til begge fødder på gulvet, uden unødige stoleben. Med god tilgængelighed ved den forreste stolefod sidder også en pedal til hævning og sænkning af stolen samt låsesystemet.
– Med et enkelt tryk låser man den forreste stolefod, mens de bageste stadig er frie. På den måde kan kirurgen låse positionen, men samtidigt have mulighed for at dreje stolen om dens egen akse og derved få fuldstændig fleksibilitet, forklarer Kalle Eriksson.

Længere tid på operationsstuerne
Derudover kan man med Surgistool vælge blandt tre forskellige sæder; en tåreformet, en kileformet og en sadelformet. Efter smag, behag og bedste ergonomiske egenskaber. Surgistool har også trinløst justerbare armlæn samt et ryglæn, som kan justeres i både højden og dybden.
– I takt med at operationerne bliver stadig mere avancerede, kræves der længere tid på operationsstuerne, og desuden har læger i dag ofte meget lange vagter. Derfor må vi hele tiden fortsætte med at udvikle arbejdsmiljøet og tilbyde arbejdsredskaber, som kan tilpasses og justeres. Forskellige kirurger har forskellige behov, og desuden forandres kravene i løbet af arbejdet. Efter en tid i samme position skal stolen kunne ændres for at fordele belastningen på kroppen, understreger Kalle Eriksson og fortsætter:
– Ud over at være et spørgsmål om omkostninger handler det jo om at værne om personalet og at gøre alt for at sikre patientens tryghed.


Se, prøv og oplev Surgistool
Vil du vide mere og måske bestille en fremvisning af Surgistool på dit sygehus eller i din klinik? Vi kommer gerne til dig og fremviser vores sortiment. Kontakt Kalle Eriksson for mere information!


Læs mere om Strykers kirurgstol SurgiStool


Tillbaka