startproduktertjenesterom osnyhederkontakt
Udskrive Bure Rise & GoTip en ven Bure Rise & Go

 

Bure Rise & Go

Bure Rise & Go er et komplet ganghjælpemiddel med mulighed for forflytning af patienter samt enkel, stabil og sikker oprejsning. Løsningen bygger på et nyudviklet sejl, som monteres på Bure Gangbord, hvis eldrevne højdejustering hjælper patienten op fra siddende til stående stilling.


Naturlig og enkel oprejsning

Bure Rise & Go bygger på et nyudviklet oprejsningssejl i kombination med gangbordet Bure Standard EL. Længden på oprejsningssejlets remme justeres automatisk med hjælp af det elektriske aggregats vertikale bevægelse. Dette i kombination med sejlets udformning giver brugeren en naturlig og behagelig oprejsning.

Sikker og komplet

Bure Standard EL er GATE's mest stabile gangbord og er udstyret med eldrevet højdejustering. Dermed kan højden justeres optimalt til hver patient, og med den nyudviklede oprejsningssele skabes et meget sikkert og komplet oprejsnings-, forflytnings- og ganghjælpemiddel.

Alt-i-et

Bure Rise & Go er en alsidig løsning, som sparer både plads, tid og penge. I stedet for at indkøbe både lifte og gangborde er det i mange tilfælde tilstrækkeligt at anskaffe det smidige og omkostningseffektive Bure Rise & Go.

Forbedret arbejdsmiljø

Tryg og sikker oprejsning og forflytning betyder også et bedre arbejdsmiljø for plejepersonalet - mange rygge kan skånes!

Tre trin


1.
Sejlet sættes på plads ved at placere en del bag det nederste af ryggen og en del under sædet. Remmene tilpasses efter hver patient, og knæstøtterne indstilles i rette position.

2.
Patienten holder hænderne på håndtagene, og den eldrevne oprejsning påbegyndes. Med hjælp af sejlet og gangbordets vertikale løfteretning følger patienten et naturligt

3.
Efter oprejsningen vinkles knæstøtterne væk, og patienten kan straks begynde at gå med gangbordet som støtte. Alternativt placerer patienten fødderne på en ståplade og er efter oprejsningen

Dokumentation

  Bure Rise & Go Konceptblad

  Bure Gåbord Produktblad

  Bure Rise & Go bruksanvisning

 Tillbehör

Art.Nr. Navn
56-359 Retningsspærret hjul 125 mm